lunes, 13 de agosto de 2012

Pionono

 É un prato sinxelo, bo pros nenos, xa que é facil de comer e que as formas poden engañarlles o contido(como verduras.)


20120718145459 (2)

Ingredientes para 4 Persoas.

Para o biscoito.
  • 100 gr de azucre
  • 150 gr de fariña
  • 4 ovos
Para o recheo.
  • 250 gr de queixo de untar
  • 200 gr de espinacas
  • 150 gr de xamón york
  • 150 gr de queixo



Elaboración.
  1. Dispomos os ovos xunto co azucre nunha batidora ata que o relieve sexa branco.
  2.  Misturar a fariña suavemente con movementos envolventes.
  3. Dispor sobre unha bandexa con papel antigraso. Escudillar.
  4. Hornear a 150º uns 7 minutos.
  5.  Unha vez feito, sacalo do forno, envolvelo no seu papel. Este paso hai que facelo cando estea quente o biscoito.
  6. Triturar as espinacas cocidas co queixo ata formar unha pasta. 
  7. Napar toda a súa superficie. Poñer as lonchas de xamón york e as de queixo.
  8.  Enrolar o biscoito ben e manter frio ata o seu servizo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario