Paso a paso na cociña

Páginas

  • Página principal
  • Aperitivos e entrantes
  • Primeiros pratos

Aperitivos e entrantes

As nosas receitas de entrantes e aperitivos.

Blinis de polo
Bruschetta de tomate
Bruschetta de tono e vexetais.
Chupitos de arroz con polo
Chupito de piña colada
Crema de esparragos trigueros
Crema Saint Germain
Cromesquis de marisco
Croquetas de espinacas e froitos secos
Croquetas de xamón e polo
Croquetas de xamón serrano, orellóns e queixo de cabra
Culleriña de aguacate, gambas e tomate
Culleriña de legumes con vinagreta de pementos
Ensalada de contrastes, bacallao, frambuesas e laranxas
Follado con chistorra
Frappe de limón
Gazpacho de sandía
Empanada de xoubas
Langostinos orly
Mexillón en escabeche
Mexillóns tigre
Mini pizza de berenxena e mozzarella
Ovos bela Elena
Pementos bicudos recheos de gambas, cocumelos e noces
Pementos de padrón recheos
Pemento verde recheo de tortilla
Pincho de pementos
Tosta de anchoas e aguacate
Tortilla epañola
Xoubas aliñadas
Xoubas recheas




Bases para  entrantes:
Escabeche de xureles
Pan de mostaza para canapés de carne
Pan de marisco ou peixe para canapés
Enviar por correo electrónicoEscribe un blogCompartir en XCompartir con FacebookCompartir en Pinterest

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Inicio
Suscribirse a: Entradas (Atom)

Seguidores

¿Que receta necesitas? Buscala

Lo más visto

  • Piamontino
         O piamontino é un rolo de pasta fresca rechea. É unha elaboración que sorprendera a grandes e pequenos, facendo as delicias destes últi...
  • TARTA DA AVOA
          A crema pasteleira é unha crema moi utilizada en repostería. Os seus compoñentes básicos son leite, ovos, azucre e fariña (de trigo o...
  • Leite frito
        O leite frito é un doce de fariña cocid con leite, e azucre, ata que espesa, cortandose a masa resultante en porcións que se frien. Soes...
  • Ensalada da Horta
          Para o bo tempo apetecen pratos lixeiros e frescos, e por iso hoxe traemeos esta ensalada, sabrosa e colorida.       Unha...
  • CARRILLEIRAS AO VIÑO TINTO
    As carrilleiras de porco son un tipo de carne que nos gusta moito . Xa saben vostedes que refierome ás pezas que extraense dá cara do porco...

Archivo del blog

  • ▼  2012 (345)
    • ▼  octubre (27)
      • PATACAS DAPHINE
      • SAN FERMINES
      • FLAN DE CASTAÑAS
      • FLAN DE CHOCOLATE
      • CILINDRO DE CHOCOLATE CON CREMA INGLESA DE VAINILLA
      • MAGDALENAS DE LIMON E CHOCOLATE
      • BACALAO AL PIL-PIL CON DAMERO DE TUBERCULOS
      • FLAN DE LEITE CONDENSADA
      • BISCOITO DE MILLO
      • ENSALADA DE PEIXE SAPO CON PATACAS
      • MEXILLONS VILLAROI
      • MOUSSE DE MARMELO CON TETILLA
      • LACON CON CHUCRUT GALEGO
      • TOSTA TROPICAL
      • TRUFAS DE CHOCOLATE LIMA E MEL
      • Churros
      • Croissant
      • PASTEL DE COCO E PIÑA
      • TOMATES RECHEOS CON VINAGRETA DE FROITOS SECOS
      • Pan de molde
      • POLO ASADO CON XARDINEIR E PATACAS DADO
      • TRUFAS DE CHOCOLATE, LIMA E MEL
      • POLO RECHEO DE PIÑA E MIX DE COGUMELOS.
      • ARROZ NEGRO CON CHOCOS
      • CAKE DE GIANDUJA
      • MOLLETE DE PERA CON SARDIÑAS E QUEIXO
      • Pan de olivas
    • ►  septiembre (65)
    • ►  agosto (209)
    • ►  julio (35)
    • ►  junio (9)

Etiquetas

aceite (1) aceite de escabeche (1) aceite de oliva (2) aceitunas (2) acelgas (1) agdalenas (1) aguacate (2) Agula (1) agulla (1) albariño (1) alcachofa (1) alcachofas (1) alcaparras (1) alfabrega (1) algas (2) allo (6) almíbar (2) almorzo (11) amaretto (1) ameixas (3) amendoados (1) amendoas (8) amordo (1) amorodo (2) anchoas (3) anís (2) aperitivo (49) apio (1) aproveitamento (4) aromatizantes (1) arroz (12) arroz bomba (1) azafran (1) azucre (20) azucre glass (4) azucre invertido (1) azucre moreno (2) babilla (1) bacallao (5) bacon (5) baguette (1) barquillo (1) base (3) bavarua (1) bebidas (1) bechamel (2) berberechos (1) berenxena (6) berzas (1) biscoito (11) biscoitos de soletilla (1) blinis (1) boniato (1) bonito (2) brazo de xitano (2) brioche (1) brocoli (2) brownie (1) bruschetta (2) cabaciña (8) cabaza (4) cabelo de anxo (1) cacao (10) cachelos (1) café (4) cake (2) calamares (1) caldo (2) caldo de polo (2) callos (1) canela (3) canela moida (1) cañas (1) caramelo (1) caranguexo (1) carbonara (1) carne (6) carne picada (3) carpaccio (3) carrilleiras (1) castañas (1) castañeta (1) cazadora (1) cebola (15) ceboliño (1) cebolleta (1) celiacos (1) cenoria (3) cenorias (3) cereixas (1) cervexa (1) césar (1) chantillí (1) chicharos (4) chistorra (1) choco (1) chocolate (18) chourizo (4) chuletas (1) churros (2) claras (2) coca (2) coco (6) coello (3) cogollos (1) Cogote merluza (1) cogumelos (7) coliflor (2) colins (1) confitura (1) cookies (1) Cordeiro (1) cortes (1) costela (2) costela de porco (1) costeleta de porco (1) couland (1) coulis de amorodo (1) crema (10) crema pasteleira (6) criolla (1) croissant (1) croqueta (4) crumble (1) cuaxo (1) curri (3) donuts (1) douradas (1) empanada (2) empanadillas (1) ensalada (17) ensaladilla rusa (1) entrante (53) escabeche (1) escalivada (1) espaguettis (1) esparragos (2) espárragos brancos (1) esparragos trigueiros (1) especias (1) espinacas (6) espinas de peixe branco (1) estofado (1) expresso (1) fabas tenras (1) fajitas (1) fariña (15) fariña de millo (1) fideos (1) Fideuá (1) flan (3) follado (6) fondo (2) frambuesa (1) froitas (5) froitos secos (2) froitos vermellos (1) fumet (3) fungos (1) galletas (5) gambas (9) ganaché (2) garabanzos (4) gazpacho (2) gianduja (1) glicosa (3) gratinado (1) grelos (1) guarnición (1) guindilla (2) guiso (1) hamburguesa (1) hortalizas (6) iogur (1) iogur natual (1) italiano (1) lacon (1) langostinos (3) laranxa (5) lasaña (1) legumes (2) leite (12) leite condensado (2) leituga (5) lentellas (2) lima (3) limón (9) lombarda (1) lomo (1) loureiro (1) macaron (1) magdalena (1) maionesa (6) manitas de porco (1) manteiga (16) mariñada (2) mariñeira (1) marisco (3) marmelo (2) masa (2) masa follada (1) masa quebrada (2) mascarpone (1) mazá (9) mel (3) mellorana (1) melocotóns (1) melón (3) menta (1) merenda (14) merengue (1) merluza (1) mermelada (1) mexilons (5) milfollas (1) millo (2) moka (1) molletes (1) mostaza (4) mousse (5) mozzarella (4) natillas (1) negro (1) noces (2) noz moscada (3) ñoquis (2) ñora (1) olivas (3) orellóns (1) ourego (2) ovas de troita (1) ovos (27) pan (9) pan de brona (1) pan de molde (4) papillote (1) parmentier (1) parmesano (3) parrillada (1) partes do polo (1) pasas (1) pasta (7) pasta brisa (1) pasta choux (1) pasta fresca (4) pastas rizadas (1) pastel de peixe (1) pataca (2) patacas (12) paté de mexillóns (1) pavo (1) peituga de polo (1) peixe (6) pementa negra (1) pementa verde (1) pemento (11) pementón (1) pementón doce (3) pementos de Padrón (1) pementos piquillo (4) pepinillos (1) peras (2) perexel (1) pescada (2) pesto (1) pexegos (1) picos (1) pincho (9) piña (4) pipermint (1) pisto (4) pizza (2) plátano (4) polo (16) porco (4) porro (5) postre (116) preparación (11) presentación (1) primeiro (50) puding (1) puré (1) queixo (14) queixo cabra (5) queixo fresco (1) queixo ralado (1) quicos (1) raia (1) raviolis (1) raxo (2) recheas (1) recheo (1) reciclaxe (1) refresco (1) risotto (3) robaliza (1) ron (2) ron añejo (1) roquefort (1) rosquilla (1) rúcula (1) sal (4) salchichas (1) salmón (4) salpementa (1) salsa (1) salsa brava (1) salsa rosa (1) salsa tomate (1) salsa verde (1) sandía (2) sardiñas (2) sazoador de fajitas (1) segundo (43) sementes de xirasol (1) semicurado (1) sepia (2) sésamo (1) setas (2) sobao (1) sobaos pasiegos (1) soia (1) sopa (2) surimi (1) tabasco (1) taglatelle (1) tarta (4) tarta de san marcos (1) tartaletas (1) té negro (1) telllas (1) tempura (1) tenreira (3) terneira (1) tetilla (4) tinta (1) tiramisú (1) tomate (11) tomates (4) tomates cherry (1) tona (10) tono (4) Torta San Marcos (1) tortilla (4) tres delicias (1) trufa (1) tulipas (1) vainilla (5) vainilla líquida (1) veloute de tomate (1) verduras (5) vexetais (4) vichyssoise (1) villaroi (1) vinagre balsámico (1) vinagre de viño branco (1) vinagre de xerez (1) vinagreta (2) vinagreta de cafe (1) viño (1) viño branco (1) viño tinto (2) volovans (1) xabugo (1) xamón (9) xamon de york (1) xamonciños de polo (1) xardiñeira (1) xeado (4) xelatina (2) xelatina de limón (1) xemas (3) xoubas (2) xudías (3) xurelos (3) zorza (1) zume de laranxa (1) zume de limon (1) zume de limón (2) zume de piña (1)
Tema Sencillo. Con la tecnología de Blogger.