Este prato e adecuado como primeiro prato e ademais e unha receita de reciclaxe e aproveitamento para sacarlle partido a esas sobras que quedan na casa e non sabemos moi ben que facer.
TOMATES RECHEOS QUENTES
Ingredientes para 4 persoas:
- 4 tomates
- pan rallado
- recheo de carnes ( mistura de carne de lasaña con polo cocido)
- acelga
- calabacín
- champiñóns
- sal
- Prequentar o forno a 160ºC.
- Preparamos unha veloute ( é unha bechamel onde sustituimos o leite por caldo vexetal) e ligámola coas carnes e as verduras salteadas e cortadas en chiffonada e brunoise.
- Recheamos os tomates e espolvoreamos con pan rallado
- Meter no forno a 160ºC durante 10 minutos.
que boa pinta!!! da gusto leer blogs de cociña en galego.
ResponderEliminarun saudo.
Iria
Deixote un enlace o meu blog por se lle queres botar unha ollada
http://thefrustratedcook.wordpress.com