¿A forma de preparalos? Moi sinxela. Partílos ovos duros pola mitade, lle vaciades a xema, mesturandoa con ensaladilla rusa. Pinchades unha aceituna nun escarbadentes, o que fará de cabeza (vos recomendo que si o neno é pequeno a aceituna logo a comades vos), e finalmente lle ponédes o gorriño ou boina e o adornades co típico pañuelo vermello.
Ingrendintes:
- 1 docena de ovos
- 1 pemento vermello asado
- 12 olivas negras
- 12 costons de pan
- maionesa
- tona
- millo doce
Elaboracion:
- Cocer os ovos ,cortalos a metade e retiramoslle a xema.
- Misturamos as xemas cos ingredintes do recheo.
- Collemos as claras dos ovos e recheamos coa mestura feita anteriormente.
- Colocamos enriba do costron de pan torrado e decoramos cunhas tiras de pemento e aceitunas pica.
No hay comentarios:
Publicar un comentario