Isto é un aperitivo moi recurido no verán xa que é fresquiño e a vez lixeiro, teñen unha textura suave que lle aporta a salasa rosa, e neste caso as tostas son de pan de molde caseiro ., ainda que poden ser de pan de barra normal.Teñen moi boa pinta. ¡¡ animate !!.
Ingredintes:
- media piña
- 500 gr de gambas
- unha maza
- 2 ovos
- unha peituga de polo
- pan de molde (pras tostas)
- 1/4 de ketchup
- 1/2 lt de maionesa
- unha pizca de sal
- vinagre de viño branco
- unha laranxa
- un pouco de coñac
Elaboracion:
- Cortar a maza e a piña en brunoise, cocer a peituga de polo(6 minutos), as gambas (2 minutos), os ovos (11 minutos).
- Facer as tostas con pan de molde, pero antes de meter o forno pasarlle un rodillo, deben quedar aprastadas.Dispor nunha bandexa de forno e tostar.
- Montamos poñendo enriba do pan unha capa de salsa rosa que fixemos co ketchup e moionesa, e pomos outra capa coa mestura do preparado.
- Servir espolvoreado de perexel.
No hay comentarios:
Publicar un comentario