jueves, 25 de octubre de 2012

SAN FERMINES

Esta receita é unha forma orixinal e divertida de empezar a explicarlles os nenos as festas e tradicions tradicionales neste caso os Sanfermines
¿A forma de preparalos? Moi sinxela. Partílos ovos duros pola mitade, lle vaciades a xema, mesturandoa con ensaladilla rusa. Pinchades unha aceituna nun escarbadentes, o que fará de cabeza (vos recomendo que si o neno é pequeno a aceituna logo a comades vos), e finalmente lle ponédes o gorriño ou boina e o adornades co típico pañuelo vermello.


Ingrendintes:

  • 1 docena de ovos 
  • 1 pemento vermello asado
  • 12 olivas negras
  • 12 costons de pan
para o recheo:
  • maionesa
  • tona
  • millo doce

Elaboracion:

  1. Cocer os ovos ,cortalos a metade e retiramoslle a xema.
  2. Misturamos  as xemas cos ingredintes do recheo.
Montaxe:

  1. Collemos as claras dos ovos e recheamos coa mestura feita anteriormente.
  2. Colocamos enriba do costron de pan torrado e decoramos cunhas tiras de pemento e aceitunas pica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario