viernes, 19 de octubre de 2012

TOSTA TROPICAL


Isto é un aperitivo moi recurido no verán xa que é fresquiño e a vez lixeiro, teñen unha textura suave que lle aporta a salasa rosa, e neste caso as tostas son de pan de molde caseiro ., ainda que poden ser de pan de barra normal.Teñen moi boa pinta. ¡¡ animate !!.

Ingredintes:
  • media piña
  • 500 gr de gambas
  • unha maza 
  • 2 ovos 
  • unha peituga de polo
  • pan de molde (pras tostas)
  • 1/4 de ketchup
  • 1/2 lt de maionesa
  • unha pizca de sal
  • vinagre de viño branco
  • unha laranxa 
  • un pouco de coñac

Elaboracion:

  1. Cortar a maza e a piña en brunoise, cocer a peituga de polo(6 minutos), as gambas (2 minutos), os ovos (11 minutos).
  2. Facer as tostas con pan de molde, pero antes de meter o forno pasarlle un rodillo, deben quedar aprastadas.Dispor nunha bandexa de forno e tostar.
  3. Montamos poñendo enriba do pan unha capa de salsa rosa que fixemos co ketchup e moionesa, e pomos outra capa coa mestura do preparado.
  4. Servir espolvoreado de perexel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario