lunes, 16 de julio de 2012

Arroz tres delicias


P7020196


Receta
Ingredientes para catro persoas:
500gr de arroz largo ou basmati.
200gr de chicharos.
300gr de gambas.
1 cenohria.
150gr de zamon york.
2 ovos.
2 dentes de allo.
1 pemento vermello.
Sal e pementa.
Aceite de oliva.
100gr de millo cocido.
perexil picado.

Elaboracion:
1- cocemos o arrroz con auga fervendo e sal 20 minutos. refrescamos unha vez cocido.
2- cortamos a cenhoria , zamon , pemento vermello en paisana
3- cocer os chicharos 6 minutos , refrescar . cos ovos facemos unha tortilla francesa fina , unha vez fría a enrolamos e cortamos en tiras finas . Nun cazo con auga salgadacocemos as gambas 1 minuto . refrescamos.
4- nunha tixola grande salteamos todo co allo picado e perexil. Dispoñer sobre unha fonte de forma decorativa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario