Hoxe traemos un prato sinxelo e sabroso, e que fará as delicias tanto dos amantes os vexetais, como de aqueles que sen adoralas, gustalle disfrutar destes alimentos. É un pato que pomos por como primeiro ou servir no caso dunha cea lixeira, e que pode sacarnos dun apuro en caso de visita, se temos a man algun vexetal.
PARRILLADA DE HORTALIZAS CON QUEIXO DE CABRA
Ingredientes para 4 persoas:
- 1 cabaciña
- 1 berenxena
- 1 tomate
- 1 seta
- 2 cogumelo
- 1 pemento vermello
- 1 mazá Grand Simth
- 1 pataca nova
- 1 ananás
- 1 rolo de queixo de cabra
- 1 anaco de cabaza
- 1 ceboleta
- salpementa aceite de oliva
- Cortar todas as hortalizas en (mirepoix).
- Salpimentamos e doramos na plancha con un pouco de aceite.
- Colocamos nun prato de forma armonica e por último doramos o queixo de cabra.
- Engadimos o queixo os pratos, e listo para servir
mmmmmmmmmm que buena pinta!!!
ResponderEliminar