lunes, 16 de julio de 2012
Pisto con ovos poche
Receta:
Ingredientes para catro persoas.
1 Cabaciña.
200gr de cabaza.
1/2 cebolas.
2 dentes de allo.
1 pemento vermello e outro verde.
1 berenxena.
1 bote de tomate triturado.
2 tomates naturais.
4 ovos enteiros.
Papel film.
Aceite de oliva .
Sal e pementa.
Elaboración:
1- lavar todalas hortalizas e cortalas en paisana . Nunha tixola grande cun pouco de aceite salteamolas todas excepto a cabaciña e a berenxena, que estarán aparte para sangralo o seu amargor cun pouco de sal nun escurridor.
2- botamos as hortalizas que nos faltan . Cando estén o dente sacamolas fora do lume e engadimos o tomate triturado . sazoamolo e o deixamos 10 minutos cociñando a lume suave.
3- para os ovos collemos un pouco de film untamos con aceite e con axuda dunha taza facemos saquiños e metemos no micro por espazo dun minuto aproximadamente.
4- coa axuda dun aro faremos moldes e enriba poremos o ovo.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario