Nesta ocasión fixemos como primer prato uns pementos recheos , cos que todos queriamos repetir. Neste caso fixémols de carne, pero pódense rechear do que se queira, ou incluso con algo que nos quedara do día anterior.
Ingredientes:
- 1 bote de pementos de piquillo
- 300 gr. de carne picada (pode ser de calquera)
- 1/2 cabaciña
- 1/2 cenoria
- 80 gr. de manteiga
- 80 gr. de fariña
- 1 lt. de leite
- salpementa
- noz moscada
- perexil picado
- Tona con tomate fritido (para a salsa aurora)
Elaboración:
1. Saltear a carne coas hortalizas cortadas en brunoise, facer a bechamel, ligar todo e salgar. Deixar enfriar.
2. Rechear os pementos de piquillo cunha manga pasteleira. A parte facer a salsa aurora.
3. Colocar nun prato a salsa e por riba dos pementos esparcir o perexel picado
No hay comentarios:
Publicar un comentario