miércoles, 18 de julio de 2012

Pementos de piquillo recheos de carne


Nesta ocasión fixemos como primer prato uns pementos recheos , cos que todos queriamos repetir. Neste caso fixémols de carne, pero pódense rechear do que se queira, ou incluso con algo que nos quedara do día anterior.
pementos recheos

Ingredientes:
  • 1 bote de pementos de piquillo
  • 300 gr. de carne picada (pode ser de calquera)
  • 1/2 cabaciña
  • 1/2 cenoria
  • 80 gr. de manteiga
  • 80 gr. de fariña
  • 1 lt. de leite
  • salpementa
  • noz moscada
  • perexil picado
  • Tona con tomate fritido (para a salsa aurora)

Elaboración:
1. Saltear a carne  coas hortalizas cortadas en brunoise, facer a bechamel, ligar todo e salgar. Deixar enfriar.
2. Rechear os pementos de piquillo cunha manga pasteleira. A parte facer a salsa aurora.
3. Colocar nun prato a salsa e por riba dos pementos esparcir o perexel picado

No hay comentarios:

Publicar un comentario