lunes, 16 de julio de 2012
Douradas o sal
Receta:
ingredientes para catro persoas:
4 douradas.
3kg de sal.
Raiadura de limón.
Fiuncho.
Anís.
Auga.
Un bo anaco de cabaza.
12 unidades de cherrry.
2 cabaciñas.
1 pataca.
Sal e pementa.
paos de brocheta.
Elaboración:
1- poñer nunha bandexa metalica o sal mesturado coas especies na base , dispoñer as douradas e botar por riba o resto do sal cubrindoas ben.
2- meter no forno uns 30 minutos a 180ºc pasado este tempo retirar a bandexa do forno e quitar o peixo do sal.quitarlle o pel que saira con facilidade polas escamas.
3- facer a brocheta de cabaciña e tomate cherry na prancha co puré de cabaza.
4- para o puré de cabaza coer con pouco auga a cabaza con unha pataca.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario