Ingredientes: ( 4 peroas)
- Unha cullerada grande de porro picado.
- Unha cullerada grande de surimi
- 4 rebanadas de pan baguette
- 1 cucherada de café de aceite de allo ( para facelo aceite de allo pomos un dente de allo machacado nun pouco de aceite a lume moi baixo e deixamos confitar durante 6 minutos )
- Xelatina de peixe ( 100 mL de fumet de peixe lixeiro, 3 follas de xelatina, 1 bote de ovas negras para decorar)
- Poñer o fumet nun cazo a quentar ata que esta morno. Engadirlle as follas de xelatina rehidratadas.
- Face-lo aceite de allo confitando nun cazo. Engadir o porro no aceite de allo
- Tostar as rebanadas de pan , untalas co aceite de allo, dispor o surimi de langosta enriba e pintar co a xelatina de peixe e poñer as ovas negras enriba.
No hay comentarios:
Publicar un comentario