miércoles, 19 de septiembre de 2012

Canapés de langosta

        Este aperitivo resulta moi sabroso e delicioso e é ideal para calquer ocasión, tanto para darnos un capricho como para sorprender a unha visita , ou para unha reunión con amigos.




       Ingredientes: ( 4 peroas)
  • Unha cullerada grande de porro picado.
  • Unha cullerada grande de surimi
  • 4 rebanadas de pan baguette
  • 1 cucherada de café de aceite de allo ( para facelo aceite de allo pomos un dente de allo machacado nun pouco de aceite a lume moi baixo e deixamos confitar durante 6 minutos )
  • Xelatina de peixe ( 100 mL de fumet de peixe lixeiro, 3 follas de xelatina, 1 bote de ovas negras para decorar)

    Elaboración :
  1. Poñer o fumet nun cazo a quentar ata que esta morno. Engadirlle as follas de xelatina rehidratadas. 
  2. Face-lo aceite de allo confitando nun cazo. Engadir o porro no aceite de allo
  3. Tostar as rebanadas de pan , untalas co aceite de allo, dispor o surimi de langosta enriba e pintar co a xelatina de peixe e poñer as ovas negras enriba. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario