Imos esta vez co rei dos peixes O SALMÓN que é moi bo para a nosa saúde polo seu contido en Omega3,
previamente temos o salmón xa mariñado que consiste en cociñalo en sal e queda listo para a súa consumición non facendo falta elaboralo e o vamos a acompañar cunha deliciosa vinagreta de mango que é unha froita tropical e lle vai aportar un sabor moi especial e refrescante acompañado co aceite de vainilla fan del unha combinación exquisita.
Ingredintes para 4 persoas:
- 250 grs. salmón mariñado cortado en lonchas.
- Aceite de xirasol
- Sementes de vainilla
- 1 mango maduro
- salpementa
- 1 belisco de ceboliño picado
- medio zume de laranxa.
Elaboración:
- Cortar o salmón en lonchas finas e dispor nun prato de forma armónica.
- salpementar
- Facemos o aceite de vainilla en pó.
- Cortamos o mango en brunoise e mesturamos con zume de laranxa e o ceboliño.
- Aliñamos o carpaccio.
No hay comentarios:
Publicar un comentario