miércoles, 5 de septiembre de 2012

Carpaccio de salmón mariñado con vinagreta de mango e aceite de vainilla


Imos esta vez co rei dos peixes O SALMÓN que é moi bo para a nosa saúde polo seu contido en Omega3,
previamente temos o salmón xa mariñado que consiste en cociñalo en sal e queda listo para a súa consumición non facendo falta elaboralo e o vamos a acompañar cunha deliciosa vinagreta de mango que é unha froita tropical e lle vai aportar un sabor moi especial e refrescante acompañado co aceite de vainilla fan del unha combinación exquisita.


Ingredintes para 4 persoas:


  • 250 grs. salmón mariñado cortado en lonchas.
  • Aceite de xirasol
  • Sementes de vainilla
  • 1 mango maduro
  • salpementa
  • 1 belisco de ceboliño picado
  • medio zume de laranxa.


Elaboración:


  1. Cortar o salmón en lonchas finas e dispor nun prato de forma armónica.
  2. salpementar
  3. Facemos o aceite de vainilla en pó.
  4. Cortamos o mango en brunoise e mesturamos con zume de laranxa e o ceboliño.
  5. Aliñamos o carpaccio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario