jueves, 20 de septiembre de 2012

FLORENTINA


As Florentinas son unhas galletas enormemente populares en todo ó  mundo, pero unha visita a mellor pastelería de Florencia para coñocer mellor estas galletas, te deixará sen saber su origen. Hai un rumor de que as galletas florentinas son de Florencia. “Estas galletas toscanas”, “son un clásico do Nadal ”. “O orixen da recieta  encuentrase en Florencia, de ahí o nombre”.



Ingredintes:

  • 300 gr de azucre
  • 100 gr de mel
  • 125 gr de tona
  • 150 gr de manteiga
  • 180 gr de pal de naranxa confitada picada
  • 300 gr de amendoa fileteada
  • cobertura de chocolate
Elavoración:

  1. Mesturar o azucre, mel, tona, manteiga todo xunto.
  2. Despois incorporar a pel de laranxa e as amendoas.
  3. Dispor nos moldes de silicona de 6 cm e cocer a 200ºC
  4. Cando esteèn cocidos deixar enfriar e glacearlos con cobertura si se desexa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario