lunes, 24 de septiembre de 2012

CHUPITOS DE CREMAS

Son entrantes moi lixeiros e frescos, son doados de facer e rapidos, e un prato moi concurrido xa que o come todo o mundo con facilidade, xa xesan nenos, ancians ou xobenes, proba a facer algunha, veras que ben quedas..e como triunfas.


Ingredintes:

Cenoria:
  • 1/2 cebola
  • 1 dente de allo
  • 4 cenorias
  • 1 patata
Xabugo:
  • 2 patatas
  • 1 codillo de xamon
  • 1/2 cebola
  • 3 lonchas de xamon serrano

Elaboracion:

Cenoria:
  1. Refogar todalas hortalizas e triturar.
  2. Sazoar.
Xabugo:
  1. Refogar todalas hortalizas, triturar e sazoar.
  2. Añadir as lonchas de xamon serrano ben picadas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario