miércoles, 19 de septiembre de 2012

Ensalada italiana

   
        Un delicioso entrante tanto para o tempo veraniego coma para os dias invernais, o constitue esta deliciosa ensalada italiana de pasta. Pode incluso constituir un xantar adecuado coma prato único e resulta ideal para as comidas de tupper tanto dos maiores coma dos mais pequenos.


Ingredientes :
  • 500gr  de macarrones cocidos
  • 1 bote de olivas negras
  • unhas follas de alfabrega
  • salpementa
  • 150 gr de tomates cherri
  • Queixo parmesano
  • 1 bolsa de mozzarella
  • aceite de oliva
  • Vinagre de Módena
  • 100 gr de chícharos.


Elaboración:
  1. Cocer a pasta  con sal, escurrila,NON REFRESCALA,mesturar cos demais ingredietes.
  2. Os tomates cherri van partidos a metade, as follas de alfabreca picadas en chifonada.O parmesano ralado groso, a mozzarela picada en dados.
  3. Os chícharos van cocidos uns 6 minutos, refrescalos para non encollan e mesturar co resto dos ingredintes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario