lunes, 3 de septiembre de 2012

TARTA DE MOKA


É unha tarta sinxela ainda que poda perecer moi laboriosa polos pasos que hai que facer. Leva un bizcoito sinúa.Podese decorar con  amendoas fileteadas que é unha proba de paciencia ou con cobertura de chocolate como neste caso .Sen presas chega a ser entretido.Evidentemente tenche que gustar o aroma a café.




 Ingredintes:

  • un biscoito sinúa redondo
  • almíbar
  • 500 gr de crema de moka
  • 20 gr de cobertura de chocolate con leite
  • 100 gr de améndoa laminada







Elaboración:

  1. Facemos un bizcoito xenoves ou sinúa redondo.
  2. Partimolo pola metade e enborrachamolo co almíbar.
  3. Facemos a crema de moka que é unha crema de manteiga cunha cullerada de cafe soluble.
  4. Recheamolo coa crema no medio e por fora.
  5. Decoramos coa cobertura de chocolate por riba e améndoas aredor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario