martes, 14 de agosto de 2012

ARROZ EMPERATRIZ

É un postre de arroz, preparase coma se fose arroz con leite, ainda que este engadeselle xelatina, o que lle da un toque de estilo e de simpatia o postre, é un postre moi rico e doado de facer.





Ingredintes:

  • 880 gr de leite.
  • 100 gr de arroz bomba.
  • 150 gr de azucre.
  • 100 gr de xelatina en cola.
  • 40 gr de xemas de ovo.
  • 100 gr de frita confitada.
  • 350 gr de tona montada.
  • 1 corteza de limón.

Elaboración:

  1. Poñer a rehidratar a cola da xelatina.
  2. Facer un arroz con leite (de maneira normal).
  3. Cando este botarlle a xelatina, a froita confitada maceradas en kirch.E cortadas en brunoise.
  4. Por último cando este frio, pero sen encallar, mesturamos a tona montada con suavidade.
  5. Verter nun molde para pudín, e metemos na neveira a callar.
  6. Desmoldar e acompañar cunha crema chantilly.

No hay comentarios:

Publicar un comentario