lunes, 13 de agosto de 2012

GARABANZOS CON GAMBAS.

É un prato sinxelo e sabroso.




Ingredientes para 4 persoas.
  • 1kg de garabanzos.
  • 1 cebola.
  • 4 dentes de allo.
  • perexel fresco.
  • 1/2 kg de gambas.
  • salpementa.
  • 1 cravo de especie.
  • 1 c/g de pementón doce.
Elaboración.
  1. Cocer os garabanzos con auga mineral ata cubrilos.
  2.  Meter unha cebola enteira con tres cravos de especie.
  3. Unha vez cocidos, cortar os allos en brunoise, ben picadiños, e refogar nunha pota co fondo cuberto de aceite de oliva.
  4. Saltear as gambas cun chisco de sal e os allos, mesturar cos garabanzos e engadirlle o pementón.
  5. Botarlle un pouco de fondo de polo.
  6. Servir quente e espolvorear con perexel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario