martes, 21 de agosto de 2012

PESTIÑOS

 

É un postre máis dos que colgamos nesta páxina, de orixen andaluz, espero que lles guste.

 

P8210819

 

Ingredintes:

  • 650 de fariña froixa.
  • 150 de manteiga a temperatura ambente.
  • 10 gr. de sal.
  • 95 gr. de auga mineral.
  • 95 gr. de viño branco.
  • 90 gr. de azucre
  • 20 gr. de mel
  • 45 gr. de auga.
  • 100 gr. de glicosa.

 

P8210822

 

Elaboración:

  1. Mesturar todos os ingredintes e deixar repousar unha hora.
  2. Estirar cun rolo dándolle forma redonda e logo coller polos extremos e facer como tirabuzóns
  3. Fritir nun aceite aromatizado con unha pel de laranxa, un pao de canela, unhas sementes de anís.
  4. colar e fritir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario