Ingredintes:
- 250 gr de setas variadas.
- 1/4 de cebola.
- 130 gr de fariña de forza
- 130 gr de manteiga.
- salpementa.
- 1lt de leite.
- unha pizca de noz moscada.
- pan relado
- fariña
- ovo
Elaboracion:
- Nunha tixola botalo aceite de oliva ata cubrir o fondo.
- Unha vez q este quente refogar a cebola e as setas cortadas en brunoise.
- Deixar a parte unha vez feitas.
- Noutra pota facer un roux engadirlle as setas e remexer ata ligar a masa.
- Debe despexar das paredes da pota e é cando se sabe que a masa esta feita.
- Dispor sobre unha bandexa plastica e tapar con film por riba, para non facer unha pelica coa masa.
- Deixar que se asente a masa e logo facer as croquetas pasandoas por fariña, ovo batido, pan relado.
- Conxelar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario