A ver, ¿tes unha reunión na casa e queres deleitar os teus comensais cun bo prato de entrada? Si é así, a crema de garabanzos será unha solución para ti, xa que é sinxelo de preparar, con baixo contido calórico, dun sabor moi especial e acompañase moi ben cun pan sueco, pan tostado, cenorias ou galletas.
Ingredintes:
- 300 gr de garabanzos
- 1/2 cebola
- 1 cenoria
- 4 dentes de allo
- 1/2 porro
- 1/4 de apio
- unha rama de romeo
- 1 pataca mediana
- auga
- aceite de oliva
- unha noz de manteiga
- tona
Elaboración:
- Cortar as hortalizas en mirepoix, cubrilo fondo da pota con aceite de oliva.
- Refogalas hortalizas e os garabanzos xa cocidos, triturar; pasar por un chino.
- Engadir a noz de manteiga e un chorriño de tona.
- Sazoar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario