viernes, 24 de agosto de 2012

CREMA DE GARABANZOS


     A ver, ¿tes unha reunión na casa e queres deleitar os teus comensais cun bo prato de entrada? Si é así, a crema de garabanzos será unha solución para ti, xa que é sinxelo de preparar, con baixo contido calórico, dun sabor moi especial e acompañase moi ben cun pan sueco, pan tostado, cenorias ou galletas.

P8240962

Ingredintes:

  • 300 gr de garabanzos
  • 1/2 cebola
  • 1 cenoria
  • 4 dentes de allo
  • 1/2 porro
  • 1/4 de apio
  • unha rama de romeo
  • 1 pataca mediana
  • auga
  • aceite de oliva
  • unha noz de manteiga
  • tona

P8240966


Elaboración:

  1. Cortar as hortalizas en mirepoix, cubrilo fondo da pota con aceite de oliva.
  2. Refogalas hortalizas e os garabanzos xa cocidos, triturar; pasar por un chino.
  3. Engadir a noz de manteiga e un chorriño de tona.
  4. Sazoar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario