O frappe é unha especie de granizado co que resulta moi refrescante . Se lle engadimos o sabor do limón, froita refrescante por excelencia temos o refresco ideal para ó verán. Apto tanto para maiores coma para nenos. O podemos servir nos vasiños da casa facendo unha ración individual.Resulta moi dexistivo. Os mais maiores, ó poden acompañar da sua bebida favorita, por exemplo un pouco de ron, tendo así un combinado fresco e delicioso.
Soese empregar para limpa-lo paladar nos banquetes entre carne e peixe.
ingredientes: para catro persoas
- 250 ml de zume de limón
- 225 gr de xeo
- 100 gr de azucre glass
Elaboración:
- Triturar os cubiños de xeo co azucre glass na batidora (thermomix)
- Engadir o zume de limón e triturar outra vez ata que quede fino , colocar nun bol de aceiro e metelo no conxelador durante 3-4 horas remexendo de vez en cando.
- Dispoñer en de forma decorativa ; En copas , culleres , ou como mellor nos conveña.
No hay comentarios:
Publicar un comentario