Ingredintes:
- 1 praca de follado
- 1/2 lt de crema pasteleira
- 1 kg de froita variada
- 1/2 lt de tona montada con mel
- 100 gr de coco relado
- xelatina neutra
Para a crema pasteleira:
- 1/2 lt de leite
- pel dun limón
- 100gr de azucre
- 50 gr de fariña
- 3 ovos
Elaboración:
- Mesturamos o ovo coa fariña e o azucre nun cazo. Noutro cazo poñer a ferver o leite e infusionar a pel do limón.
- Xuntar ambas preparacións ( a masa coa crema pasteleira) ata cuaxar a crema. Reservar.
- Cocer a praca de follado no forno a 200ºC ata que adquira cor.
- Extenderlle a crema por riba e deixar que se asente.
- Decorar coa froita ao gusto.
- Pintar cun pouco de xelatina neutra para darlle brillo,espolvorear de coco relado.
- Meter na neveira ata o momento de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario