jueves, 23 de agosto de 2012

ENSALADA DE CABRA,BAICON CRUXINTE E MANGO CARAMELIZADO


Riquísima ensalada a que presentamos hoxe no blog, chea de cor, sabor e apreciando as distintas texturas que conteñen.

P8230929

Ingredentes:
  • Mezclum de leitugas
  • 1 mango
  • 250 gr de queixo de cabra
  • 180 gr de bacon
  • aceite de oliva virxen extra
  • sal maldon
  • vinagre balsámico
  • 50 gr de azucre
  • unhas follas de alfabrega

P8230930

Elaboración:
  1. Lavar e escurrir o mezclum de leitugas.
  2. Nun bol facer a crema balsámica.
  3. Nunha tixola botar o mango cortado en brunoise, rebozalo en azucre e caramelizado.
  4. Poñer o bacon no forno a 180º uns 8 minutos.
  5.  Marcamos o queixo na prancha ata que se lle faga unha costra.
  6. Dispor o mezclum de leitugas nunha bandexa, poñer o queixo, bacon de forma armónica co mango caramelizado. 
  7. Aliñar coa crema balsámica e sal maldón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario