Propoñémos unha crocante e colorida coca de verduras. Este modo de preparar as verduras fai que o seu consumo poida ser mellor aceptado polos máis pequenos, que normalmente non comen con demasiado entusiasmo o típico prato de verdura cocida con pataca.
Ingredientes para 4 Persoas.
- 1 cabaciña
- 1 pemento vermello
- 1 pemento verde
- 1 cebola
- 1 dente de allo
- 1 tomate
- un belisco de ouregano
- sal
- azucre
- 450 gr de fariña frouxa
- 250 gr de aceite de oliva
- 250 ml de leite
- 10 gr de sal
- 20 gr de azucre
Elaboración.
- Meter os ingredientes na batidora co brazo amasador. Amasar ata que a masa se desprenda das paredes da batidora.
- Extendela nunha praca de forno cun chisco de aceite de oliva. Botálas hortalizas cortadas en mirepoix cun belisco de sal e ouregano e un chisco de azucre.
- Meter no forno a 180º uns 35 minutos.
No hay comentarios:
Publicar un comentario