viernes, 31 de agosto de 2012

Guiso de costelas con verduras


Hoxe traemosvos outra receta de costela que e unha carne moi versátil, ainda que maioritariamente so a usemos para churrasco. Acompañado das verduras e un prato moi sabroso e saudable.

P8301041

Ingredientes :
  • Unha tira de costela de porco
  • 2 cenorias
  • 1 pemento vermello
  • 1 pemento verde
  • 1 cebola
  • 2 dentes de allo
  • 1 cabaciña
  • 1 brócoli
  • 150 gr de chícharos

P8301040

Elaboración:
  1. Troceamos a costela en anacos e poñemos en adobo con auga fría, pementón doce, salpementa, os dentes de allo,  tomillo fresco,  de ourego,  vaso de viño branco, aceite de oliva e perexel picado.
  2. Cortamos as hortalizas en mirepoix e salteamos cun pouco de aceite nunha pota, salgamos.
  3. Incorporamoslle a costela coa salsa do adobo e deixamos cociñar uns 15 min. 
  4. Acompañar con patacas bastón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario