martes, 14 de agosto de 2012

PASTEL DE VERDURAS

 

É un entrante moi bo, lixeiro e sabroso.


P8220892


Ingredintes:

  • 4 esparragos verdes
  • 3 pementos do pikillo
  • 2 cenorias
  • 3 flores de brócoli
  • 1 cabaciña
  • 1/2 lt de tona
  • salpementa
  • 4 ovos

 

P8220896


Elaboración:

  1. Nun bol misturar tódolos ingredintes e deixar reposar 30 mins.
  2. Facer os creps de un en un e untar a tixola con manteiga(poñer nun cazo a manteiga e separa o soro das impurezas,despois retiralas cunha culler).
Para a terrina:

  1. Templar a tona e triturar os pementos do pikillo, os ovos e sazoar.
  2. Cocer os demais ingredintes o dente.
  3. Nun molde de pudín forrado con papel film colocar as creps,cortadas en cuadrado,unha intercalando a outra.Cubrir e pechar co papel film.
  4. Cocer o baño maria 1 hora e 15 mins,a 160 º C.Comprobar se esta pinchando cunha brocheta(que ah de sair limpa.).

No hay comentarios:

Publicar un comentario