É un entrante moi bo, lixeiro e sabroso.
Ingredintes:
- 4 esparragos verdes
- 3 pementos do pikillo
- 2 cenorias
- 3 flores de brócoli
- 1 cabaciña
- 1/2 lt de tona
- salpementa
- 4 ovos
Elaboración:
- Nun bol misturar tódolos ingredintes e deixar reposar 30 mins.
- Facer os creps de un en un e untar a tixola con manteiga(poñer nun cazo a manteiga e separa o soro das impurezas,despois retiralas cunha culler).
- Templar a tona e triturar os pementos do pikillo, os ovos e sazoar.
- Cocer os demais ingredintes o dente.
- Nun molde de pudín forrado con papel film colocar as creps,cortadas en cuadrado,unha intercalando a outra.Cubrir e pechar co papel film.
- Cocer o baño maria 1 hora e 15 mins,a 160 º C.Comprobar se esta pinchando cunha brocheta(que ah de sair limpa.).
No hay comentarios:
Publicar un comentario