O truco desta tarta é un sobre de xelatina neutra, o podedes mercar en calquer super o hipermecado. Como non ides empregar forno o único que necesitades pra esta tarta é preparala dun día para outro. Necesita unhas 10 horas na neveira para que saia perfecta e o máis fundamental é que vos guste o queixo.
Ingredintes:
Pro recheo:
- 250 gr de queixo mascarpone
- 250 gr de queixo fresco de napar
- raladura dunha lima
- 3 follas de xelatina
- 250 gr de tona montada
- 150 gr de azucre
Pra masa:
- 1 paquete de galletas maria
- 25 gr de manteiga derretida
- 1 chorriño de coñac
- 1/4 lt de auga
- 2 follas de xelatina
- 300 gr de froitos vermellos
Elaboración:
- Esmagamos as galletas ben, misturamolas coa manteiga derretida e o coñac.
- Collemos un aro de facer tartas asentamos sabre unha bandexa cun papel de forno.
- Cubrilo fondo co preparado.
- Montamos a tona co azucre, misturamos cos queixos nun bol.
- Relamos a corteza de lima e misturamos de novo.
- Poñemos as follas de xelatina nun pouco de auga.
- Cando esten brandas escurrimolas ben, engadir nun pouco de tona quente e desfacelas.
- Unha vez arrefiada mesturar coa anterior prepearación.
- Poñer enriba da base de gallletas e gardar ata o día seguinte.
- Facemola xelatina cos froitos nun cazo e deixamos que enfrie a temperatura ambinte, botamolo por riba e deixamos que cuaxe.
- Desmoldamos do aro e servese frio.
No hay comentarios:
Publicar un comentario