martes, 14 de agosto de 2012

XURELOS GUISADOS

Aquí presentamos un segundo prato para todos aqueles amantes do pescado, é un prato moi rico e de fácil elaboración.


Ingredintes:

  • 3 xurelos.
  • 1 tomate maduro.
  • 1 cebola.
  • 1/4 de pemento verde.
  • 1/4 de pemento vermello.
  • 1 sobre de azafrán.
  • 1 lt de fumet de peixe.
  • 6 patacas.
  • 1 dente de allo.

Elaboración:

  1. Limpamos ben os xureles das evísceras e os pomos nunha bandexa con sal.
  2. Aparte cortamos os pementos e a cebola en xuliana, o allo en lascas, o tomate en mirepoix, as patacas en rodaxas.
  3. Poñemos todo dentro dunha pota, sazoamos con sal, e cubrimos co fumet, botamos o azafrán e deixamos cocer por espacio de 25 min aprox. Debe repousar 5 min. antes de servilos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario