A receta orixinal e de Michel Bras, quen chegou a patentala baixo o nome de “Coulant de chocolate” por iso cada restaurante o chama dunha maneira distinta, A pesar de todos os nomes tan ostentosos este postre reducese a un biscoito quente cunha estructura crocante por fora e chocolate cremoso por dentro, non deixa indiferente. É unha receita para os mais chocolateiros, ata os paladares mais exixentes quedarán prendados.
Ingredintes para catro persoas:
- 500 gr de chocolate de cobertura.
- 500 gr de manteiga.
- 250 gr de azucar.
- 250 gr de fariña.
- 15 ovos (non batilos , só rompelos).
Elaboracion:
- Derretimos a covertura de chocolate no baño maria . Engadimoslle o azucre e mesturamos ben.
- Engadimos a fariña tamizada e seguimos remexendo. Engadimoslle os ovos e seguimos remexendo.
- Si se cortara hay que lle poñer xeo debaixo do bol , Esta masa resiste duas semáns na neveira.
- Untamos o papel antigraxa coa manteiga e forramos os aros de aceiro inoxidable.
- enchemos os moldes coa pasta de chocolate e forneamos a 240ºc durante 6 minutos, dependerá do tamaño do molde.
No hay comentarios:
Publicar un comentario