viernes, 24 de agosto de 2012

PASTAS DAMERO OU AMARMOLADAS


 Estas pastas que lles presentamos hoxe son un acompañamento perfecto para media mañá, e para despois do almorzo, se quedaches con algo de fame. E se non te apetece comer moito, pois sempre quedaran na cociña esperando por ti.

P8230921

Ingredintes:
  • 250 gr de pasta de corte branca 
  •  250 gr de pasta de corte de chocolate
Para a branca:
  • 270 gr de fariña frouxa
  • 135 gr de manteiga
  • 70 gr de azucre glass
  • 1 ovo
Para a de cacao.
  • 205 gr de fariña frouxa
  • 30 gr de cacao
  • 135 gr de manteiga
  • 70 gr de azucre glass
  • 1 ovo

P8230923

Elaboración:
  1. Facer pequenos cilindros de cada cor e envolvelos en pasta branca estirada intercalando a cor. 
  2. Chocolate e branco; branco e chocolate.
  3. Cortar do grosor de 1/2 cm e meter no forno a 180ºC ata que este dourado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario