lunes, 13 de agosto de 2012

Buñuelos de mazá



Se es un amante dos buñuelos non dudes en probar estos exquisitos buñuelos de mazá . Son especiais, para cociñar durante unha tarde en casa e degustar mentras vemos algunha boa película. ¡invita os teus amigos e cociña para eles!. É unha receita sinxela que seguro terá excelentes resultados. 

20120717145946


ingredintes para catro persoas:
  • 3 mazás.
  • 200 gr de fariña
  • 1/4 lt de sidra moi fria
  • 1c/g de aceite de xirasol
  • Azucre para rebozar
  • Aceite para fritir

20120717145957


Elaboración:
  1. Facer un volcán coa fariña , sal , aceite e a sidra ben fria , mesturar ben cos dedos.
  2. Deixar reposar 15 minutos.
  3. Pelar as mazás e quitarlles o corazón , cortar en rodaxas .
  4. Rebozar na masa e fritir cando o aceite este ben quente.

No hay comentarios:

Publicar un comentario