viernes, 17 de agosto de 2012

Nidos de merengue recheos de froitos vermellos


     Este é un postre moi sabroso para o verán, o servirse frío, apreciase moito o sabor das froitas deliciosas que lle poñamos, sirvelle calquera, asi que non hai motivos para non facer este postre.



Ingredientes para 4 persoas.
  • 4 claras de ovo
  • 100 gr de azucre
  • un chorrito de vinagre
  • mistura de froitas



Elaboración.
  1. Montar as claras co azucre na batodira, botar unhas gotas de vinagre para que colla máis consistencia.
  2. Unha vez feito, rechear unha manga pasteleira con boquilla rizada, sobre unha placa de pastelería cun papel antigraso, formar círculos de base a hacia arriba.
  3. Fornear 2 horas a 90º.
  4. Cando estén forneados rechear con froitas (kiwi, fresa, moras, frambuesas) rectifica o seu punto de sazón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario