jueves, 23 de agosto de 2012

MOUSSE DE PESEGO

Aviso pros navegantes: se non che gusta o doce, deixa de ler, porque esta mousse de melocotón é  unha apoloxía do azúcre en toda regla, non apta para diabéticos. Agora ben, si es goloso, abroitate o cinto, estás ante o postre que fará que se dilaten as tuas pupilas e volvaste hiperactivo.
O segredo é un pouco de paciencia a hora de batirlas claras o punto de neve.



Ingredintes:


  • 400 gr de pexegos en almibar
  • 3 ovos
  • 1 limón
  • 100 gr de leite condensada
  • 200 gr de tona montada
  • 50 gr de azucre


Elaboración:

  1. Triturar os pexegos cun ovo.
  2. Montar as claras por un lado; a tona có azucre e mesturar ben as duas xemas co leite condensado.
  3. Engadir os ingredntes por este orde. pexegos, xemas,leite condensado, zume de medio limón, e a tona montada.
  4. Deixar reposar na neveira duas horas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario