Ó plátano é unha fruta común, alta en calorias pero verdadeiramente interesante son todas a súas propiedades no campo da saúde ( mellora a hipertensión,gota, enfermedades reumáticas, anemias, dixestión etc). Tamén ten propiedades notables para o cabelo e a pel e a súa cáscara conten antioxidantes.
Por todo isto e máis é convinte o consumo deste froito.
Naide líbrase de disfrutar dos xeados nesta época estival, o mercado dos xeados é moi ámplio pero xa sabemos que calquer variedade de xeados comerciais non vai a ser tan natural como o xeado feito na casa.
Ingredintes:
- 3 und. de plátano.
- 1/4 de tona.
- 1/4 litro de leite.
- 200 gr. de azucre moreno.
- 1 clara de ovo.
Elaboración:
- Montar a tona semimontada, trocear o plátano en anacos, e saltear co azucre moreno.
- Triturar e pasar por un colador, mesturar coa tona, engadirlle a clara de ovo e turbinar na xeadora.
No hay comentarios:
Publicar un comentario