É unha ensalada diferente e orixinal, é un pouco elaborada pero merece a pena probala xa que a mestura dos ingredintes aportalle un sabor moi interesante.
Ingredintes:
- 1 leituga
- 1 tomate
- 150 gr de xudias verdes
- 12 unidades de olivas negras tipo aragón
- 1/2 cebola
- 1 pemento verde tipo italiano
- 150 gr de tallos de esparragos brancos
- salpementa
- 1 dente de allo picado
- 5 c/g de maionesa
- 1 belisco de perexel picado
- 3 c/g de tona
Elaboración:
- Lavar, escurrir e cortar a leituga (en chifonada), o pemento, a cebola ( en xuliana), o tomate (en cuartos).
- as xudias as cortamos pola metade e as cocemos 15 min. , refogamos.
- Facemos o aliño có dente de allo, aceite de oliva, tona , perexel picado e emulsionamos.
- Colocamos de forma decorativa sobre unha bandexa tódolos elementos.
- sazoamos e botamos os aliños.
No hay comentarios:
Publicar un comentario