lunes, 13 de agosto de 2012

FOLLADO CON CHISTORRA

É  un aperitivo moi sixelo de preparar e moi rico, onde o ingrediente principal vai a ser a chistorra ou txistorra, o seu nome vasco,xa que este embutido é de orixe vasco-navarro.
A txistorra soe elaborase con carne de porco fresca picada, e con algo de grasa,a que se añade allo, perexel, sal e pementón que proporciona a característica cor vermella. O típico e tomar este emburido frito ou asado, polo que presentado con follado, damoslle un toque diferente.



Ingredintes:

  • 1 prancha de follado
  • 1 chistora
  • 1 ovo


Elaboracion:

  1. Estirar o follado
  2. Facer tiras grosas
  3. Poñer a chistorra sen pel dentro de cada tira.
  4. Pechar e pintar co ovo.
  5. Fornear a 175ºC .Ata que colla dourado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario