viernes, 24 de agosto de 2012

PUDIN DE PAN

En esta ocasión faremos o clásico de toda a vida, así que non podía pasar sin poñelo. Ainda que este sólo leva pan, podedes añadirlle todo o que tengades pola despensa a voltas e que ninguen vaia a comer. Magdalenas, croissants, bizcoito... Esta é a receita básica, pero por suposto podedes enriquecela có que máis vos guste ou se vos ocurra. Canela, pasas, piñons... ¡¡Botarlle imaxinación!!


Ingredintes:

  • 1/2 bolsa de pan de molde grande
  • 200 gr de manteiga
  • 200 gr de uvas pasas
  • 1 lt de leite
  • 250 gr de azucre
  • 6 ovos
  • aroma de pel de limón

Elaboración:

  1. Fervemos o leite e infusionamos co aroma, misturamos cos ovos e o azucre.
  2. Colocamos e reservamos.
  3. Nun molde de pudin vamos interpoñendo capas de pan de molde untadas con manteiga e dispoñemos as uvas pasas.
  4. Aparte facemos unha crema ingresa cos ovos,azucre, leite.
  5. Botamos cada capa rematada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario