Un entrante delicioso, sá e nutritivo, para todos os amantes da cociña lixeira, para o verán é un prato moi concurrido.
Ingredintes:
- 1 Leituga rizada.
- 1 Laranxa.
- 1 peituga de polo.
- 150 gr. de tomate cherry
- 1 mazá.
- Sal.
Salsa French Dressing: 1/4 de nata líquida, 1/4 de mahonesa, zumo de medio limón, e 1 c/c de mostaza americana.
Elaboración:
- Lavar e escurrir ben as follas da leituga lavadas. Cortamos en ( chiffonada) media.
- Dispoñemos sobre unha fonte. Quitamos os gajos a unha laranxa evitando a parte branca (zuste). Aparte pelamos a mazá e cortámola en trozos medianos.
- Lavamos os tomates cherry e cortamos pola mitade.
- Aparte cocemos a peitura de polo uns 15 min. Cortamos en trozos uniformes regulares.
- En un biberón metemeos todos os compoñentes da salsa e emulsionamos.
- Dispoñemos todos os elementos na fonte e colocamos de maneira armoniosa e aderezamos coa salsa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario