viernes, 24 de agosto de 2012

GALLETAS SABLÉS VIENNOIS


Son unhas pastas moi ricas, engordan un pouco xa que o seu fundamento é a manteiga, ainda asi merece a pena probar a facelas xa que é unha receita moi sinxela que poderiate sacar dun apuro, por exemplo con esas visitas inesperadas.¡¡Animate!!.



Ingredintes:

  • 190 gr de manteiga ( tmp. ambinte.)
  • 75 gr de azucar glass
  • unha pizca de sal
  • 1/2 c/c de vainilla
  • 1 clara de ovo
  • 225 gr de fariña frouxa tamizada
  • azucar glass (pra espolvorear)


Elaboración:

  1. Batir ben a manteiga có resto dos ingredintes, escepto coa fariña.
  2. Añadese a fariña e remexemos ata que se absorva, metese nunka manga pasteleira con boquilla rizada.
  3. Daselle forma e fornease a 180º C, uns 12 ou 15 minutos.
  4. Espolvorease o azucre glass.

No hay comentarios:

Publicar un comentario