martes, 14 de agosto de 2012

CAKE DE MARMOL

Un sabroso postre que sirve tanto para o almorzo ou para servir en calquera circunstancia, para o deleite das visitas inesperadas que poidamos ter na nosa casa, podemos sorprendelas con este postre tan orixinal.


Ingredintes:
  • 3 ovos.
  • 175 gr.de manteiga.
  • 200 gr. de azucre.
  • 175 gr. de fariña.
  • 1/2 de levadura en pó.
  • 50 gr. de cacao.
  • unha pizca de sal.

Elaboración:

  1.  Cascar os ovos, separar as xemas das claras e montar coa pizca de sal que quede firme.
  2. Derretemos a manteiga.
  3. Tamizamos a fariña coa levadura ; batimos na batidora o azucre coa mateiga, logo xuntamos as xemas e remenxemos ben.
  4. Por último espolvoreamos coa faruña e engadismoslle as claras montadas.
  5. Enfariñamos un molde e metemos a preparación e cocemos no forno a 200ªC durante 50 minutos. É importante desmoldar cando estea tibio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario