miércoles, 22 de agosto de 2012

CROQUETAS DE XAMÓN SERRANO, ORELLÓNS E QUEIXO DE CABRA


     Como sabedes, facemos múltiples variedades de croquetas. A máis recente, e esta que presentamos que destaca polo contraste do doce dos orellóns co salgado do xamón e toque característico do queixo de cabra.

Croquetas de queso de cabra y demas (2)

Ingredentes para 4 persoas.
  • 150 gr de orellóns
  • 200 gr de xamón serrano
  • 150 gr de queixo de cabra
  • 1 litro de leite
  • 135 gr de manteiga
  • 135 gr de fariña de forza
  • salpementa
  • belisco de noz moscada

Elaboración.
  1. Cortar o queixo de cabra, orellóns e xamón en dadiños pequenos.
  2. Aparte facer unha bechamel coa leite, a manteiga e a fariña; sazoar. Unha vez que estea feita a salsa bechamel engadir os ingredentes e remexer ben ata que a masa se despexe das paredes da pota.

No hay comentarios:

Publicar un comentario