Ingredientes:
- 60 gr de fariña de améndoa
- 140 gr de azucre glass
- 2 claras de ovo
- 25 gr de azucre
- un belisco de sal
- 4 gotas de colorante
- 10 gr de cacao puro en po
- 90 gr de manteiga
- 60 gr de azucre
- 325 gr de cobertura de chocolate
- 300 gr de tona líquida
- Poñer as claras, azucre, sal e colorante no vaso da termomix.
- Montar o merengue velocidade 3 uns 4 min.
- Debe quedar brillante e liso.
- Mesturar coa fariña de améndoas e o azucre glass ben e engadir pouco a pouco co merengue de forma envolvente.
- Dispoñer sobre unha bandexa con papel antigraxo, cunha separación duns 4 cm e deixar reposar 30 min. Fornear a 150º uns 12 min aprox.
- Para facer os macarons de cacao sustituir por 10 gr de cacao puro en po.
- Rechear cunha ganaché de chocolate.
- Desfacer o chocolate co leite, engadir a manteiga e o azucre.
- Debe quedar unha pasta homoxénea.
- Rechear os macarons unha vez fría a ganaché.
No hay comentarios:
Publicar un comentario