viernes, 10 de agosto de 2012

CREMA DE ESPECIES CON PERA CONFITADA


Esta vez fixemos unha variedade de crema pasteleira, engadíndolle especias coma anís estrelado, canela, ou cardamomo, otorgándolle un sabor e aroma diferente. É unha receta sinxela, resulta sorprendente no paladar, grazas ó toque especiado.




Ingredintes:
  • 4 peras
  • 1 l. de leite
  • 100 gr. de Fariña
  • 200 gr. de azucre.
  • 6 ovos
  • 1 belisco de pementa de Xamaica
  • 1 peza de anís estrelado
  • 1 cardamomo.
  • 1 pao de canela.
  • Masa follado.


Elaboración: 

  1. Facer unha crema pasteleira coas especias. 
  2. Cortar ó follado en cuadrados e facelo no forno.
  3. Asar as peras no forno, uns 20 minutos a 160 ºC
  4. Napar o cuadrado cun pouco de crema pasteleira, enriba colocamos a pera cortada en forma de abanico.
  5. Sérvese morno.

No hay comentarios:

Publicar un comentario