Esta vez fixemos unha variedade de crema pasteleira, engadíndolle especias coma anís estrelado, canela, ou cardamomo, otorgándolle un sabor e aroma diferente. É unha receta sinxela, resulta sorprendente no paladar, grazas ó toque especiado.
Ingredintes:
- 4 peras
- 1 l. de leite
- 100 gr. de Fariña
- 200 gr. de azucre.
- 6 ovos
- 1 belisco de pementa de Xamaica
- 1 peza de anís estrelado
- 1 cardamomo.
- 1 pao de canela.
- Masa follado.
Elaboración:
- Facer unha crema pasteleira coas especias.
- Cortar ó follado en cuadrados e facelo no forno.
- Asar as peras no forno, uns 20 minutos a 160 ºC
- Napar o cuadrado cun pouco de crema pasteleira, enriba colocamos a pera cortada en forma de abanico.
- Sérvese morno.
No hay comentarios:
Publicar un comentario