O Cóctel de marisco é unha entrada lixeira e de sabor agradable, esta presentación fria pode ser o preámbulo que abra as portas das túas mellores presentacións culinarias, coma as gambas e os bois que se encontran nas nosas costas son simplemente dos mellores, o seu gran tamaño e excelente sabor déixase gozar todo o ano polo que sempre poderá preparar esta entrada con confianza.
Ingredientes para 4 Persoas.
- 2 bois cocidos (25 minutos)
- 300 gr de gambas
- 1 laranxa
- 1 leituga iceberg
- 4 ovos duros
- perexil picado
- 1/2 pemento verde
- unhas follas de fiuncho
- perexil picado
- Salsa Rosa.
- 1/4 mahonesa
- 3 culleriñas de ketchup
- zume dunha laranxa
- un chorro de coñac
- salsa woscester
Elaboración.
- Cocer os bois en auga cunhas follas de loureiro e grans de pementa negra. Escaldar as gambas durante 30 segundos.
- Unha vez fríos, misturamos co pemento cortado en brunoise, o fiuncho picado, a laranxa en gajos, a leituga cortada en chiffonada fina, os ovos ben picadiños.
- Sazoar a mistura cun pouco de sal. Facer a salsa misturando a mahonesa co resto dos seus elementos.
- Depositar nunhas copas de coctel, primeiro os elementos sólidos e logo a salsa, por último espolvorear co perexil picado.
No hay comentarios:
Publicar un comentario