viernes, 10 de agosto de 2012

Coello ao chilindrón

Esta e unha maneira moi rica e sabrosa de preparar a carne de coello, arrecende tan rico mentras se fai, que na casa  había alguen que decía que con ese cheiro e un pedazo de pan xa se quedaba un comido.
A carne de coello e unha carne moi delicada, sabrosa e apreciada na cociña por o seu pouco contido en graxa e por o xogo que nos da en ela.



Ingredientes para catro persoas:

  • 1 coello.
  • 1 cebola.
  •  1 pemento vermello.
  • 1 pemento verde.
  • 3 dentes de allo.
  • 2 tomates maduros.
  • 2 cenorias.
  • 200 gr. de chicharos.
  • 1/2 c/c. pementon picante.
  • 150 gr. de xamón serrano.
  • sal/pementa.
  • aceite de oliva.
Acompañar de patacas rissoladas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario