A ensalada César pódese preparar con polo, anchoas camaróns ou xamón. Pero esta variante de polo e bacon está exquisite. E sen lugar a dubidad para aliñala empregamos a salsa cesar.
Ingredientes para 4 persoas:
- 1 suprema de polo
- 3 lonchas de bacon
- 4 rabanadas de pan de molde
- 4 c/g de mahonesa
- 1 anchoa
- 1 c/c de mostaza al estragón
- Vinagre de viño branco
- Aceite de xirasol
- Leituga iceberg
- Queixo
- 12 unidades de tomates cherry
- Parmesano
- Salpementa
Elaboración:
- Lavamos a leituga, escurrímola e tallamos en chiffonada, sazoamos e dispomos nun prato.
- Cortamos os picatostes e os tostamos no forno.
- Salteamos o bacon en tiras.
- Asamos a suprema de polo sazoada. Unha vez asada cortar en dados e dispor coa leituga.
- Facer o aliño co resto de ingredientes, triturar, emulsionar e meter nun biberón.
- Ralar unhas lascas de queixo parmesano e botar por riba dos demais ingredentes. Decorar cos tomates cherry.
No hay comentarios:
Publicar un comentario