viernes, 10 de agosto de 2012

Ensalada César


A ensalada César pódese preparar con polo, anchoas camaróns ou xamón. Pero esta variante de polo e bacon está exquisite. E sen lugar a dubidad para aliñala empregamos a salsa cesar.




Ingredientes para 4 persoas:
  • 1 suprema de polo
  • 3 lonchas de bacon
  • 4 rabanadas de pan de molde
  • 4 c/g de mahonesa
  • 1 anchoa
  • 1 c/c de mostaza al estragón
  • Vinagre de viño branco
  • Aceite de xirasol
  • Leituga iceberg
  • Queixo
  • 12 unidades de tomates cherry
  • Parmesano
  • Salpementa

Elaboración:
  1. Lavamos a leituga, escurrímola e tallamos en chiffonada, sazoamos e dispomos nun prato.
  2. Cortamos os picatostes e os tostamos no forno.
  3. Salteamos o bacon en tiras.
  4. Asamos a suprema de polo sazoada. Unha vez asada cortar en dados e dispor coa leituga.
  5. Facer o aliño co resto de ingredientes, triturar, emulsionar e meter nun biberón.
  6. Ralar unhas lascas de queixo parmesano e botar por riba dos demais ingredentes. Decorar cos tomates cherry.




No hay comentarios:

Publicar un comentario